Handtvätt Halmstad

Varmt välkommen till Dubai Bilvård

Dubai Bilvård

Befinner du dig i Halmstad och önskar handtvätt av din bil? Då är du välkommen till Dubai Bilvård. Företaget är relativt nystartat av mig, Yousef Alabdelfattah, men jag har mycket erfarenhet sedan innan och ser fram mot att få hjälpa dig. Är du intresserad är du alltid välkommen att höra av dig. Du kan läsa mer om vad det är jag erbjuder under tjänster. Även på Facebook kan du läsa mer om företaget och ta del av nyheter.

Jag ser till kundernas bästa. Mitt arbete är därför inriktat på att göra mina kunder så nöjda som möjligt. Ett led i detta går ut på att jag alltid strävar efter en 100 procent nöjd kund oavsett vad det är för service kunden behöver och oavsett om det är mycket eller litet hjälp som efterfrågas. Inget jobb avslutas innan detta fullt är uppnått. Kvalitet och pålitlighet och god kundservice är viktiga principer som jag arbetar efter.

Handtvätt

Mina tjänster är för alla i Halmstad som är intresserade av att få hjälp med bilservice, till exempel handtvätt av bilen. Jag ser till att din bil blir skinande ren, glänsande och elegant.

Nöjda kunder

Mitt arbete har fokus på att göra alla kunder nöjda. Inga arbeten avslutas innan du som kund verkligen är 100 procent nöjd med allt som jag har hjälpt dig med i form av arbete och kundservice.

Kvalitet

Jag genomför mitt arbete med fokus på kvalitet, noggrannhet, engagemang och pålitlighet. Ett bra utfört arbete är A och O. Tveka inte på att höra av dig om du undrar något.

Dubai Bilvård